Over ons

Imto Schilderwerken bestaat uit medewerkers met jarenlange ervaring in het schildersvak. Om de schilderafdeling binnen Imto Benelux uit te breiden is er voor gekozen het team te versterken met  adviseurs en goed opgeleid personeel met jarenlange ervaring.

Imto Schilderwerken beschikt over vakkundig eigen personeel die vanaf jongs af deze discipline beheersen en hun vakkennis en ervaring toepassen op de projecten. Imto Schilderwerken stelt de klant altijd centraal en denkt primair vanuit de behoefte(n) van de klant. Op deze manier zijn wij in staat de klant te ontzorgen en de vraagstukken met betrekking tot het schilderwerk , voor zowel complete stadswijken tot een enkel particuliere bezit,  te beantwoorden en op te lossen en een passend onderhoudsplan aan te bieden.

Imto Schilderwerken is werkzaam in de hele randstad, maar ook Zeeland en Noord-Brabant behoren tot ons werkgebied. Wij hebben projecten uitgevoerd in alle grote steden in dit gebied, zoals Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Breda, Dordrecht, Goes en Tilburg

Direct naar

Gevelrenovatie

Meer informatie over gevelrenovatie

Meer informatie over gevelrenovatie lees verder >

Schilderwerk

Meer informatie over schilderwerk

Meer informatie over schilderwerk lees verder >

Dak- en loodgieterswerk

Meer informatie over dak- en loodgieterswerk

Meer informatie over dak- en loodgieterswerk lees verder >

IMTO Schilderwerken
Kiotoweg 166
3047 BG Rotterdam
Tel: 010 - 462 46 66
Fax: 010 - 462 11 90

Postbus 11283
3004 EG Rotterdam
Email: info@imto-benelux.nl

Direct contact opnemen met IMTO Schilderwerken?
Bel mij zo snel mogelijk voor een afspraak:

  • Total Wall Concepts
  • Pebu
  • Vereniging Nederlandse Voegbedrijven